Більше користі чи шкоди: як впливає на організм вівсянка

Новини України - Більше користі чи шкоди: як впливає на організм вівсянка

У Британії для приготування справжньої англійської вівсянки використовують якісні зерна та чисту відфільтровану воду. Вівсянку готують у каструлі з товстим дном, доводять воду до кипіння, додають вівсяну крупу та сіль, і варять 20-30 хвилин. Потрібно уникати переварювання, щоб каша не вийшла липкою. Для подачі використовують дві тарілки: одна для каші, інша – для холодного молока або вершків. Вівсянка містить багато корисних речовин, таких як клітковина, залізо та магній. Вживання вівсянки допомагає почуватися ситим тривалий час, знижує рівень поганого холестерину, допомагає контролювати рівень цукру в крові та має багато інших корисних властивостей для здоров’я. Овес впливає на здоров’я кишківника, серця та загальний стан організму. Однак, вівсянка може мати небажані ефекти, такі як здуття живота або збільшення ваги, тому важливо вживати її розумно. Насолоджуйтесь вівсянкою з користю для здоров’я, але не забувайте про можливі побічні ефекти.

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *