Український ресторатор Міша Кацурін вийшов на зв’язок після масштабного отруєння гостей у новому ресторані у Львові, яке сталося в день відкриття.
За його словами, постраждали 118 людей, з яких 46 ще залишаються в лікарні. Сам Кацурін також потрапив до числа отруєних.
Причиною отруєння, за його словами,став сінгапурський чізкейк, який подавали 14–15 липня. До складу десерту входив крем із яєць – продукт, у якому активно розмножується сальмонела, особливо при температурі запікання нижче 70°C.
За результатами лабораторних досліджень:
Міша Кацурін зазначив, що команда продовжує компенсувати лікування постраждалим, впроваджується нова система харчової безпеки за світовими стандартами, змінюється постачальник яєць, а також вводяться пастеризовані яєчні сумішіта звісно заклад прибрав сінгапурський чізкейк із меню.
Залишити відповідь